Aquamarijn armband
Aquamarijn armband
0 Reviews | Review toevoegen

kwal.: A. STAFFELKORTING van toepassing. Geef het aantal in en zie welk voordeel u per stuk ontvangt! De aangegeven prijs is de netto prijs per stuk.

€ 5,95
Prijs per stuk

 

Het aantal Spaarpunten dat je voor dit product ontvangt is 2
Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

Aquamarijn werkt sterk kalmerend op zowel geestelijk als lichamelijk niveau. De steen maakt u eerlijk en oprecht, maar ook tolerant en onbezorgd. Het maakt dat u ontspannen en vrolijk bent. Hij is erg weldadig voor de communicatie alsmede kennisoverdracht. Staat u voor de klas of spreekt u in het openbaar dan helpt aquamarijn u hierbij. Concepten en ideeën kunt u beter verwoorden en het is een goede steen om te dragen als zaken afgerond moeten worden. De steen ondersteunt u om doelgericht, volhardend en succesvol te zijn. Hij zorgt ervoor dat, wanneer u een verwarde geest heeft, deze weer helder wordt en verscherpt. De steen kan ervoor zorgen dat hoesten en bronchitis worden verlicht. Huidaandoeningen zoals psoriasis en eczeem worden verminderd of gaan weg. Darmklachten door stress worden verminderd door het dragen van deze steen en hij kalmeert het overmatige reacties van het immuunsysteem. Voorbeelden hiervaan zijn alle allergieën, hooikoorts in het bijzonder, en auto-immuunziekten. Hij bevordert een spirituele groei, intuïtie en helderziendheid. Ook is hij heel geschikt om tijdens het mediteren te dragen of bij u te hebben. Fysiek gezien brengt brengt aquamarijn u in balans in het hormoonstelsel, werkt hij verkoelend en stimuleert groei. Ook de vochthuishouding en/of balans brengt hij in orde werkt op alles in en rondom de keel zoals de klieren, de schildklier en de hypofyse. Aquamarijn vermindert ontstekingen aan de voorhoofds- en bijholtes en werkt hij goed voor de ogen, het gebit en de kaak.

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Aantal

Prijs per stuk (incl. btw)

1 of meer

€ 5,95

5 of meer

€ 5,95  € 4,70

10 of meer

€ 5,95  € 4,00

Anderen bekeken ook

Inschrijven voor de nieuwsbriefAanmelden

Contact

Stralende Stenen
06-40741152
info@stralendestenen.nl

Alle bedragen zijn inclusief BTW - Powered by CCV Shop webwinkel software

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.