Bergkristal ruw L
Bergkristal ruw L
0 Reviews | Review toevoegen

Afm.: 5x4x3,5 cm(lxbxh), gew.: 50 - 80 gram, kwaliteit: A. STAFFELKORTING van toepassing. Geef het aantal in en zie welk voordeel u per stuk ontvangt! De aangegeven prijs is de netto prijs per stuk.

€ 2,95
Prijs per stuk

 

Het aantal Spaarpunten dat je voor dit product ontvangt is 2
Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

Bergkristal is een steen uit de kwartsgroep en 1 van de meeste krachtige energiebronnen van moeder natuur. Bergkristal bezit de zuiverste energie, vandaar zijn kleur, en is een krachtige healer voor eigenlijk alle kwalen die wij kennen. Bergkristal resoneert weliswaar met alle chakra’s en brengt deze in balans, maar vooral met de hogere kruin- en de kruinchakra. Bergkristal lijnt tevens de aura uit. Bergkristal levert een heel veel energie, maar kan deze ook nemen en opslaan om later te gebruiken. Bergkristal stemt zich qua vibratieniveau af op de specifieke wens van degene die hem nodig heeft en/of draagt. Pas echter goed op als u deze voor kinderen gebruikt. Kinderen hebben vaak van zichzelf al veel energie en bij het gebruik van bergkristal kan dit omslaan naar een negatieve energie i.p.v. een positieve. Schrijf ook geen bergkristal voor bij personen met een gezwel, want dit werkt averechts en de energie kan dan door het lichaam worden gebruikt om het gezwel te laten groeien.

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Aantal

Prijs per stuk (incl. btw)

1 of meer

€ 2,95

5 of meer

€ 2,95  € 2,60

10 of meer

€ 2,95  € 2,45

Meest bekeken producten