Citrien (gebrand) S per 10 stuks
Citrien (gebrand) S per 10 stuks
0 Reviews | Review toevoegen

Afm.: ca. 1,5 x 1 x 1 cm.(lxbxh) Gew.: ca. 20 gr. per 10 stuks, kwal.: A STAFFELKORTING van toepassing. Geef het aantal in en zie welk voordeel u per stuk ontvangt! De aangegeven prijs is de netto pri

€ 1,50
Prijs per stuk

 

Het aantal Spaarpunten dat u voor dit product ontvangt is 1
Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

Citrien is een steen die veelal symbool staat voor veel energie, de energie van de zon. Het is een steen die grondig reinigt en zichzelf reinigt, waardoor hij eigenlijk nooit gereinigd hoeft te worden. Laadt hem wel regelmatig op, want net als bij elke andere edelsteen geldt dat als hij alleen maar moet geven en geven, de energie een keer op is. Hij resoneert feitelijk met alle chakra’s. Voor het aantrekken van overvloed is citrien zeer nuttig. Leg hem dan in je geldkistje en in de rijkdomshoek van het huis. Citrien zorgt ervoor dat we delen wat we hebben en is er onenigheid in een groep of familie dan heft citrien dit op. Hij stimuleert innerlijke kalmte en zorgt voor een emotioneel evenwicht. Als advies wordt er vaak gegeven dat citrien op de huid gedragen moet worden. Citrien is een echte kindervriend in mijn ogen en kan voor kinderen heel veel doen. Angstige kinderen of kinderen met nachtmerries hebben veel baat bij citrien en in de slaapkamer gelegd geeft citrien ze steun.

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Aantal

Prijs per stuk (incl. btw)

1 of meer

€ 1,50

5 of meer

€ 1,50  € 1,25

10 of meer

€ 1,50  € 1,10