Rookkwarts trommelsteen XL
0 Reviews | Review toevoegen

afm.: ca. 4.5 x 4 x 4 cm.(lxbxh),gew.: ca. 50 - 75 gr.,kwal.: A tot AA. STAFFELKORTING van toepassing. Geef het aantal in en zie welk voordeel u per stuk ontvangt! De aangegeven prijs is de netto prij

€ 9,95
Prijs per stuk

 

Het aantal Spaarpunten dat je voor dit product ontvangt is 9
Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

100% natuurlijke rookkwarts uit Madagaskar afkomstig. Deze soort is geweldig donker qua kleur zonder enige vorm van bewerking anders dan het trommelproces welke benodigd is om gladde trommelstenen te krijgen.

Rookkwarts is 1 van de stenen die het best aardt en reinigt. Het is een beschermende steen die sterke banden met de aarde heeft. Deze steen leert u hoe u uw oude onnodige informatie achter u laat en blokkeert geopathische stress. Rookkwarts is een bijzonder goed middel tegen zelfmoordneigingen en stress en reinigt de basischakra. Rookkwarts is weldadig voor rug, voortplantingssysteem. Rookkwarts is goed voor concentratie, heupen,rug, zenuwen, libido en verlichting van pijn. De steen werkt goed tegen hoofdpijn, stress, nachtmerries, chemotherapie en blootstelling aan röntgenstraling.

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Aantal

Prijs per stuk (incl. btw)

1 of meer

€ 9,95

5 of meer

€ 9,95  € 8,00

10 of meer

€ 9,95  € 7,00
Meest bekeken producten