Zoutlamp oranje 2 - 4 kg.
Zoutlamp oranje 2 - 4 kg.
0 Reviews | Review toevoegen

Als u de lamp aanzet heeft u direct een prachtige (licht)oranje gloed in uw (huis)kamer en creëert u hiermee een geweldige sfeer.

€ 16,50
Prijs per stuk

 

Het aantal Spaarpunten dat je voor dit product ontvangt is 16
Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

Zoutlamp oranje 2 - 4 kg.

Deze oranje zoutlamp is gemaakt uit Himalayazout, wordt inclusief fitting en lampje geleverd. Hij heeft een mooie houten voet zodat uw meubilair niet beschadigt. Als u de lamp aanzet heeft u direct een prachtig oranje gloed in uw (huis)kamer. Hiermee creëert u een geweldige sfeer, zeker in de donkere dagen van het jaar. Ook heeft Himalayazout van nature een zuiverende werking van de lucht in de directe omgeving.

Wellicht heeft u de vraag 'alle zoutlampen zijn toch oranje'? Dat is dus niet het geval! Er zijn ook lampen die wit tot heel licht oranje van kleur zijn en volkomen natuurlijk(voor zover wij na kunnen gaan). Omdat we regelmatig de vraag ontvangen wat nu het verschil is, leek ons dit wel handig om bij deze lamp te vermelden. De oranje kleur wordt veroorzaakt door het element ijzer en hoe hoger de concentratie van dit element is, is de lamp donkerder van kleur. In het geval van een witte zoutlamp is het element dus veel minder aanwezig.

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Aantal

Prijs per stuk (incl. btw)

1 of meer

€ 16,50

2 of meer

€ 16,50  € 15,00

3 of meer

€ 16,50  € 13,00

Meest bekeken producten