Tijgeroog rood trommelsteen
Tijgeroog rood trommelsteen
0 Reviews | Review toevoegen

Afm.: ca. 3,5 x 2,5 x 2 cm.(lxbxh), gew.: ca. 20 gr., kwal.: A tot AA STAFFELKORTING van toepassing. Geef het aantal in en zie welk voordeel u per stuk ontvangt! De aangegeven prijs is de netto prijs

€ 2,50
Prijs per stuk

 

Het aantal Spaarpunten dat u voor dit product ontvangt is 2
Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

Een mythe van tijgeroog is dat de Romeinse soldaten gegraveerde tijgeroog droegen om hen te beschermen in de strijd. Tijgeroog wordt gezien als een beschermende steen. Tijgeroog is goed voor de emotionele balans en yin-yang, de ogen (waarneming en zien in het donker), voortplantingsorganen en integratie v.d. hersenhelften. Tijgeroog helpt bij innerlijke problemen/conflicten, trots en bij botbreuken. Hij helpt tegen hepatitis, de ziekte van Pfeiffer, depressies en beperkingen.,Tijgeroog helpt met permanente veranderingen in het fysieke lichaam, helpt een verslaafd iemand met het doorzetten van verandering, helpt talent te onderkennen en helpt om macht met een juiste balans toe te passen.

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Aantal

Prijs per stuk (incl. btw)

1 of meer

€ 2,50

5 of meer

€ 2,50  € 2,15

10 of meer

€ 2,50  € 1,90