Carneool trommelsteen
Carneool trommelsteen
Reviews | Review toevoegen

afm.: ca. 2,5 x 2 x 2 cm.(lxbxh),gew.: ca. 25 gr.,kwal.: A STAFFELKORTING van toepassing. Geef het aantal in en zie welk voordeel u per stuk ontvangt! De aangegeven prijs is de netto prijs per stuk.

€ 2,50
Prijs per stuk

 

Het aantal Spaarpunten dat u voor dit product ontvangt is 2
Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

Carneool is een steen waarvan de Egyptenaren geloofden dat deze tegen woede, jaloezie en afgunst werkt. Carneool heft de angst voor de dood op en geeft steun om positieve levenskeuzes te maken. Het is een stabiliserende steen en helpt om vertrouwen te hebben in jezelf en je waarnemingen. Carneool geeft veel energie en vitaliteit, met name als uw ""lichamelijke batterij"" leeg is. Ook bij rugklachten en dan met name de lagere rugklachten is carneool zeer effectief. Gebruik bij koude handen en voeten een rode carneool en voel het verschil! Ook werkt de steen goed tegen heesheid en hoesten. Carneool is een uitermate geschikte steen om mee te mediteren, want hij houdt de gedachten van buiten tegen. De steen resoneert met de basis- en heligbeenchakra. Carneool stimuleert succes in zaken.

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Meer reviews

Aantal

Prijs per stuk (incl. btw)

1 of meer

€ 2,50

5 of meer

€ 2,50  € 1,90

10 of meer

€ 2,50  € 1,60