Bergkristal Dichte Geode
0 Reviews | Review toevoegen

Verwachte levertijd

2 maand(en)

€ 5,00
Prijs per stuk

 

Dit product is niet uit voorraad leverbaar

Het aantal Spaarpunten dat je voor dit product ontvangt is 5
Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

Bergkristal is een steen met enorme geneeskracht en bij uitstek geschikt voor healings en energetisch werk. De steen reguleert energie, absorbeert energie, geeft energie en slaat energie op naar gelang wat er nodig is in een bepaalde situatie. Omdat bergkristal zo neutraal en zuiver is, kan de steen opgeladen worden voor elke werking en kan ook de werking van andere stenen versterken. Mentaal bevordert bergkristal concentratie, helder denken, helpt om een neutrale en onpartijdige houding aan te nemen en om problemen op te lossen. De steen werkt zuiverend, vitaliserend, verkoelend, pijnstillend, koortsverlagend, stimuleert het immuunsysteem en brengt het lichaam in balans. Ook vermindert het zwellingen, misselijkheid en diarree.

Een bergkristal geode is de perfecte steen om andere stenen in op te laden. Leg hierbij de betreffende (trommel)steen die je opgeladen wilt hebben 24 uur in deze geode.

Afmeting: 6-12 cm
Gewicht: 100-200 gram
Het is mogelijk dat de steen iets afwijkt van de foto.

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Meest bekeken producten