Laat je adviseren voor het uitzoeken van een passende edelsteen!

Er zijn vele soorten edelstenen en mineralen, hierbij is het soms lastig om een steen uit te zoeken die voor jou op dit moment het beste werkt. Elke steen heeft zijn unieke werking; hij kan je bijvoorbeeld helpen om bewust te worden, inzichten te geven, ondersteunen bij lichamelijke, emotionele, mentale en/of spirituele klachten.

Bij EdelstenenWereld is het mogelijk om een steen uit te laten testen die voor jou op dit moment het beste bij je past qua werking.

Hoe gaat het in zijn werk?
Het uittesten gebeurd geheel intuïtief, doormiddel van je naam wordt er afgestemd op jouw energie en hierbij uitgetest bij welke steen jij het meeste baat hebt. Het uit testen kan ook voor je kind, man, vrouw, vriend of vriendin.

Hoe laat je een steen uit testen:
Stuur je volledige naam en geboortedatum naar Edelstenenwereld door middel van het contactformulier. Je maakt hierna €2,50 over naar rekening NL16INGB0660639475 tnv S. Dokter. Wanneer de betaling binnen is ontvang je binnen 5 werkdagen de naam van de steen, de werking van deze steen en een kortingscode, voor een korting van €2,50, die je kunt gebruiken in de webwinkel van EdelstenenWereld.
Het testen van een steen is dus gratis, wanneer je hierna een bestelling plaatst.

Contact

Stralende Stenen
Eckertstraat 18T
8263CB Kampen
info@stralendestenen.nl

Alle bedragen zijn inclusief btw - Powered by CCV Shop webwinkel software

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies