Verzenden

De bestellingen zullen worden verzonden door Post NL, binnen 5 werkdagen na ontvangst van de betaling(betaling op rekening uitgezonderd). Verzendkosten worden automatisch berekend.

Verzendkosten brievenbuspost:
0 - 50 gram €1,66
50 - 100 gram €2,49
100 - 250 gram €3,32
250 - 2000 gram €4,15


Verzendkosten pakketten:
0 - 30 kg €4,95


Bestellingen boven de € 75,00  worden gratis verzonden.
Dit geldt alleen voor verzendingen binnen Nederland.

Retouren

Tijdens de zichttermijn van 14 dagen heb je een herroepingsrecht waarbij je de mogelijkheid hebt om zonder enige verplichting, anders dan betaling van de verzendkosten van de terugzending, de ontvangen goederen te retourneren. Na het verstrijken van deze zichttermijn wordt de koopovereenkomst bindend, tenzij je vóór het verstrijken ervan je herroepingsrecht uitoefent. Hiervoor moet je ons via een ondubbelzinnige verklaring (bijvoorbeeld schriftelijk, per post of e-mail) op de hoogte stellen van je beslissing de overeenkomst te herroepen. De zichttermijn van 14 dagen geldt niet voor artikelen die op verzoek of op maat worden gemaakt, hierbij is het koopcontract meteen bindend.

Vervolgens moeten de desbetreffende artikelen in goede staat, onbeschadigd en in originele verpakking, binnen 14 dagen worden teruggezonden. Na ontvangst wordt het aankoop bedrag van de geretourneerde goederen binnen 14 dagen terugbetaald. De verzendkosten zullen niet worden terugbetaald, dit is voor je eigen rekening.