mosagaat armband
Mosagaat Armband
0 Reviews | Review toevoegen

€ 3,95
Prijs per stuk

 

Het aantal Spaarpunten dat u voor dit product ontvangt is 3
Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

Mosagaat verfrist de ziel en stelt in staat de schoonheid in alles om je heen te zien. Het is een steen voor een nieuw begin en voor het opheffen van blokkades. Hij beidt intellectuelen toegang tot het gevoel, en intuïtieve mensen hun energie op praktische wijze te kanaliseren. Mosagaat is heel geschikt om bij je te dragen ter ondersteuning van herstel na ziekte, om tot rust te komen na een periode met veel emotionele onrust of om weer tot jezelf te komen. Deze steen geeft je het gevoel op je plek te zijn en laat je ware ik naar boven komen. Het laat je de kern en wat écht belangrijk is om je heen en in jezelf zien. De steen helpt angsten, stress en zorgen loslaten en helpt je ontspannen. Het versterkt je verbinding met de natuur en de aarde. Fysiek heeft mosagaat een positieve werking op de weerstand en het immuunsysteem, hart en bloedvaten, de longen, griep en verkoudheid, hyperventilatie en stressgerelateerde klachten. Het dragen van de steen tijdens de zwangerschap heeft een positieve invloed op de ontwikkeling van de foetus.

Afmeting: +/- 20 cm
Reiniging: ongeveer eens per 4 weken, 24 uur in koud water leggen. Lees meer hierover onder het kopje verzorging van kristallen.
Het is mogelijk dat de steen iets afwijkt van de foto.

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.